"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Sandras Blogg -

Ingen inspiration......

Känner att jag inte har någon inspiration till nånting alls just nu... Jag har lite svårt att motivera mig själv till att göra nånting känns det som... Ingen lust att blogga, ingen lust att göra smycken, ingen lust att läsa alla nya böcker... Det kan ju delvis bero på det gråa vädret, men det beror nog också på att jag jobbar ganska mycket nu och att jag bara vill vara ledig när jag är ledig, och inte göra nånting. Jag vill helst bara vara hemma med familjen och mysa och ta det lugnt:)
När det gäller bloggandet har ni kanske märkt att det varit tomt ett tag...jag har då o då funderat på att skriva, men jag har inte vetat vad jag skulle skriva om! Jag har ju inte gjort något speciellt, allt flyter på som vanligt. Jag har som sagt ingen inspiration alls:(
Just nu sitter jag i allafall här på jobbet, började igår och slutar idag klockan tre... sen ska jag hem och tvätta kläder tänkte jag och laga lite mat.......




Helgen

Nu har jag inte hunnit med att skriva på ett tag, så jag tänkte passa på nu att skriva ner lite vad som har hänt i helgen.

I fredags tog jag och Adrian tåget till Hova - där mamma hämtade upp oss. Senare på kvällen blev det lite Idol och lite chips m.m.

lördagen var vi bjudna på dop (mitt kusin-barn Maja). Här är några bilder från dopet:
     
Jättefint dop var det. Med guld/vitt prinsesstema.
Adrian hittade en liten kille på dopet, som var nästan lika busig som han:)

När vi kom tillbaka till Gullspång, tog vi det lite lugnt, spelade kort och Tabu:  som faktiskt var ganska roligt:)

söndagen, ville Adrian gå ut i skogen och plocka svamp, och det gjorde vi.
Ca 4 kg kantareller blev det...


Sen tog vi tåget hem till Lidköping igen.

RSS 2.0